AQUAHOUSE LOYALTY

Какво е Aquahouse Loyalty?

Aquahouse Loyalty е програма за лоялност на Aquahouse Thermal & Beach

Програмата дава възможност на нейните членове да се възползвате от допълнителни отстъпки за всички услуги в комплекса. Размерът на отстъпката, която може да ползвате зависи от Вашето ниво в програмата:

• Basic (при реализиран оборот в комплекса над 100 лв.) – 10% отстъпка от всички услуги в комплекса

• Classic (при реализиран оборот в комплекса над 499 лв.) – 15% отстъпка от всички услуги в комплекса

• Exclusive (при реализиран оборот в комплекса над 1500 лв.) – 20% отстъпка от всички услуги в комплекса

Вие получавате още:

• Гарантиран достъп до паркинг в комплекса и съблекални Comfort (за притежателите на карта Exclusive)

• Като член на програмата за лоялност на Aquahouse Thermal & Beach Вие ще имате възможност да получавате информация за специални промоционални оферти, новини за бъдещи събития, бонуси и други преференции.*

*За целта е необходимо да сме получили в попълненото от Вас заявление за участие в програмата, изричното Ви съгласие за използване на предоставените от Вас лични данни за маркетинговите цели на Aquahouse Thermal & Beach.

Предоставените преференциални условия при използване на Aquahouse Loyalty card не се комбинират с други актуални промоции на Aquahouse Thermal & Beach

Условия за членство в Aquahouse Loyalty

Всеки гост на Aquahouse Thermal & Beach има право да стане член на Aquahouse Loyalty след първото посещение в комплекса и ползване на която и да е от нашите услуги.

За целта е необходимо да бъде попълнено Заявление за издаване на карта за лоялност.

Общи условия за ползване на клубната карта Aquahouse Loyalty card

1. Aquahouse Loyalty card се издава от и остава собственост на „Карачи“ ЕАД

2. Издаването на клубна карта AquahouseLoyalty card се извършва след попълване на Заявление за издаване на карта, подписано от картодържателя и представено лично на рецепция в Aquahouse Thermal & Beach.

3. Посочените в Заявлението лични данни ще бъдат използвани само за целите на програмата за клиентска лоялност и ще бъдат обработвани съгласно политиката за защита на личните данни на „Карачи“ ЕАД.

4. Заявлението за издаване на карта е индивидуално

5. Членове на програмата могат да бъдат пълнолетни физическа лица. Физическо лице, което е член на Aquahouse Loyalty има право да получи персонална карта и има право само на една карта за лоялност.

6. Привилегиите по Aquahouse Loyalty card се ползват само при представяне на карта и документ за самоличност.

7. Всеки нов член получава своята Aquahouse Loyalty card на място в Aquahouse Thermal & Beach при попълване на Заявление за членство в програмата.

8. Издаването на картата е безплатно.

9. В случай, че клубната карта бъде изгубена, открадната или унищожена, притежателят й трябва при първа възможност да се свържи с нашия отдел „Връзки с клиенти“, тел: +359 52 812 812, info@aquahouse.bg

Aquahouse Thermal & Beach не носи отговорност за неправомерни действия или злоупотреби на трети лица с индивидуалната карта за лоялност за периода от настъпването на обстоятелства на кражба, загуба или унищожаване до съобщаването им.

10. Aquahouse Loyalty card не е банкова карта и не е средство за разплащане.

11.  Aquahouse Thermal & Beach запазва правото да променя условията за ползване на карти.Aquahouse Loyalty card по всяко време без допълнително предизвестие. Всяка една промяна ще бъде обявявана и на сайта www.aquahouse.bg.

12. Картата за лоялност е валидна само за Aquahouse Thermal & Beach.