СПЕЦИАЛНА ПРОМОЦИЯ – AQUAHOUSE THERMAL & BEACH + ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ

Вашият забавен, здравословен и различен престой в AQUAHOUSE Thermal & Beach може да продължи много по-дълго. В непосредствена близост до термалния комплекс през юли отвори врати новият 5-звезден Astor Garden Hotel, който предлага специални пакети и отстъпки за услугите в AQUAHOUSE Thermal & Beach:

 

Не пропускайте възможността да резервирате още сега Вашата ваканция в AQUAHOUSE Thermal & Beach и Astor Garden Hotel
+359 52 817 700
reservations@astorgardenhotel.com
www.astorgardenhotel.com

Хотел Астор Гардън е най – новият петзевезден хотел, разположен в курорта Св. Св. Константин и Елена, на 8 км. от град Варна, сред прохладата на естествена зеленина, само на няколко крачки от морския бряг и Aquahouse Thermal & Beach.

Хотелът разполага с 230 стаи и апартаменти, създадени, за да предизвикат едно наистина различно и незабравимо преживяване.

На разположение на гостите са два луксозни и стилни ресторанта:

Основен ресторант – Azzaro предлагащ блок маса за закуска, обяд и вечеря.
Ако предпочитате по-интимна и изящна обстановка, индивидуално обслужване и отбрани спецелитети от европейската и национална кухня, на Ваше разположение е и a la carte ресторант Monty.
В непосредствена близост до A la carte ресторанта е разположена и изискана бална зала – Romance, подходяща както за елегантно светско събитие, така и за Вашето неповторимо сватбено тържество.
Четирите бара, с които хотелът разполага са създадени, за да предложат балансирана комбинация между комфорта и уюта на хотела и свежестта и простора на откритите зони около басейна и на плажа. Сред тях в градините на хотела е павилиона Lena и кафене Odessos.

www.astorgardenhotel.com