Доведи приятел/ка в AQUAHOUSE Thermal & Beach

Офертата е валидна в дните понеделник-петък (без официални празници) и не може да се комбинира с други промоционални оферти

 

Казват, че богатството не е приятел, но приятелят е най-голямото богатство на света. И имат право. С приятели всичко е по-приятно и забавно, животът сякаш става по-хубав, когато са около теб.

Ето защо в AQUAHOUSE Thermal & Beach приветстваме, които искат да създават хубави спомени и невероятни преживявания със своите приятели – заменете виждането на „по кафе“ със супер релакс на „по СПА“, защото приятната почивката в добра компания може да бъде още по-приятна.

Доведете приятел/ка и се възползвайте от следните специални предложения:

  • При целодневно посещение за двама във Водна или Термална зона – ще получите 15% отстъпка за 2 цялостни масажа или козметични процедури по избор в рамките на деня.
  • При закупуване на 2 броя цялостни масажи или козметични процедури – ще получите 10% отстъпка от цената на двете в рамките на деня.
  • При целодневен престой за двама във Водна или Термална зона и ползване на фитнес – ще получите безплатна тренировка с фитнес инструктор за двама в рамките на деня.
  • При целодневен престой за двама във Водна или Термална зона и консумация в ресторанта или фреш бара – ще получите 15% отстъпка на храната.
  • При 3-часов престой за двама във Водна или Термална зона – ще получите 10% отстъпка от цената на частичен масаж или козметична процедура в рамките на деня.

 

 

* Офертата е валидна само за двама

** Необходимо е да резервирате предварително Вашия час за масаж или друга процедура на тел: + 359 52 812 812

За повече информация и резервации: тел: +359 52 812 812, info@aquahouse.bg