Sport&Relax

За да бъде Вашето преживяване в Aquahouse Thermal & Beach изцяло пълноценно и незабравимо, Ви представяме специално разработените ни дневни пакети, предлагащи перфектната комбинация от услуги.

СПОРТЕН ДЕН

ИНДИВИДУАЛНА ТРЕНИРОВКА с персонален треньор – за да бъде максимално ефективна и удовлетворяваща Вашата тренировка, Ви препоръчваме да тренирате с професионален инструктор. Така си гарантирате тренировки, създадени специално за Вас и Вашите цели. Освен това тренировката с инструктор помага за мотивацията и постоянството.
Чудесно средство за отпускане след тренировка е ХАМАМ С ПИЛИНГ ЗА ТЯЛО – със своите изчистени бели форми, хамамът в Aquahouse Thermal & Beach не само разпръсква топлина, но и носи чувство на свежест и чистота. Това невероятно въздействие се засилва и от традиционен ориенталски пилинг ритуал, който спомага за регулиране на обмяната на веществата и за редуциране на теглото.
Интензивните натоварвания във фитнеса винаги е добре да бъдат последвани и от МАСАЖ. Масажът подобрява способността на тялото да синтезира протейни, необходими за енергията, която ускорява възстановяването на напрегнатите мускулни групи.

РЕЛАКСИРАЩ ДЕН

ХИДРОМАСАЖНА ВАНА С БИЛКИ – базирана на терапевтичния ефект на минералната вода, тази процедура осигурява пълен релакс, отпуска мускулите и спомага за подобряване на настроението и се грижи за добрия вид на кожата. Положителния ефект на минералната вода се засилва от добавените на лековити растения под формата на цветове или етерични масла.
Съчетаването на процедурата със специална АНТИСТРЕС ТЕРАПИЯ С АРОМАТНА ЛАВА осигурява цялостно освежаване и зареждане с позитивна нагласа.
За свежестта на кожата и цялостното Ви пленително излъчване сме подготвили завършване на Вашия релаксиращ ден в Aquahouse Thermal & Beach с ХИДРАТИРАЩА МАСКА ЗА ЛИЦЕ

ДЕН НА КРАСОТАТА

Животът е изпълнен с красота. За да Ви помогнем да я откриете, Ви препоръчаме един специален ден на красотата в Aquahouse Thermal & Beach
Луксозна терапия за лице със стволови клетки CellTresor
Фризьор
Маникюр и Педикюр