МЕСЕЦ НА ХРАНИТЕ В AQUAHOUSE THERMAL & BEACH

01.10.2018г – Световен ден на вегетарианството
Знаете ли, че около 30% от хората по света са вегетарианци, като цифрата се увеличава с всяка изминала година? С цел популяризиране на този метод на хранене, решихме тази годинада отпразнуваме Световния ден на вегетарианството на 1 октомври като подарим на всички наши гости 20% отстъпка на всички храни без месо от менюто ни за деня.

 

16.10.2018г – Световен ден на храната
Не е ясно дали без любов може да се живее, но без храна определено не може! Неустоимите предложения в нашия AQUAHOUSE restaurant определено могат да накарат вкусовите Ви рецептори да затанцуват, а на 16 октомври по случай Световния ден на храната подаряваме на всички гости 20% отстъпка за целия ден на всички храни в менюто ни. Мммм вкусно! 😊

 

25.10.2018г – Световен ден на пастата
Знаете ли, че за една година по цял свят се готвят 14 милиарда ястия от макаронени изделия, а 44% от италианците признават, че хапват паста всеки ден? За всички любители на пастата имаме страхотна новина – на 25 октомври празнуваме Световния ден на пастата. Всеки наш гост на този ден може да се възползва от 20% отстъпка на спагетите в нашето дневно меню. Bon Appétit!