Д-р Шарбел Таук в AQUAHOUSE Thermal & Beach

19.07 – 21.07.2019г

Д-р Шарбел Таук е сочен за един от най-добрите специалисти в света по пластична, естетична и реконструктивна хирургия.  През 2007 година той завършва Медицинския университет в гр. София, а след това специализира хирургия и пластично-реконструктивна и естетична хирургия. През 2010 година основава свой медико-естетичен център и амбулатория за извънболнична помощ по пластична хирургия. Д-р Таук е член на Френската и Ливанската асоциация по пластична, реконструктивна и естетична хирургия, член на Българския, Френския и Ливанския лекарски съюз, както и на ЕБО – Европейска асоциация за изгаряния. Понастоящем практикува в едни от най-престижните клиники в Париж, а също така и в София и Бейрут.

Д-р Шарбел Таук е известен с прозвището „Доктор със златно сърце и златни ръце“, а неговата основна цел в работата му е – умереност и естествена визия. Докторът владее български, английски и френски език.

 

В периода 19-21.07.2019г д-р Таук ще провежда следните неоперативни естестични процедури в AQUAHOUSE Thermal & Beach:

  • Поставяне на дермални филъри – устни, назо-лабиални гънки, гънки около устата, бръчки по челото и между веждите, скулптуриране на лицето.
    Цена: 450.00 лв. | Stylage 1ml
  • Поставяне на ботулинов токсин (ботокс)
    Цена: 180.00 лв. | 1 зона на лицето
  • Консултация за пластична, реконструктивна и естетична хирургия (реконструктивна хирургия на глава и шия, премахване на кожни тумори, лечение на изгаряния, бодилифтинг, гинекомастия, лифтинг на бедра и ръце, абдоминопластика, липосукция и липолифтинг, редукционна мамопластика, корекция на ареоли, мастопексия, уголемяване на бюст с импланти, ринопластика, липосукция на шия и двойна брадичка, фейслифт, блефаропластика, корекция на птоза на клепачите, отопластика)
    Цена: 50.00 лв.

 

* Необходимо е предварително запазване на час на тел: +359 (0) 884 687 015

За повече информация – тел: +359 (0) 884 687 015, info@aquahouse.bg