СЕДМИЦАТА НА ЦВЕТЯТА В AQUAHOUSE THERMAL & BEACH

Офертата е валидна за периода: 26.03 – 01.04.2018

 

Външният вид е отражение на вътрешното ни състояние, а здравето е най-видимия и дълготраен начин да изглеждаме добре.

Насладете се на специалните ритуали на DECLEOR Paris, които докосват сетивата и Ви приканват към завладяващо пътуване сред ухания и аромати на цветя и билки.

В началото на пролетта Ви предлагаме специална селекция от цветни терапии на промоционални цени

Терапии за лице

„Бягство от града“ – 60 мин, 80.00 лв.
Хидратираща терапия за лице със сладък, цветен и леко натрапчив аромат на масло от Нероли и още девет цветя и билки. Действа успокояващо, тонизиращо, антисептично и като афродизиак.

„Прекрасна младост“ – 60 мин, 80.00 лв.
Постигане на пълна хармония и възстановяване след стрес. Маслото от Ирис действа възстановително, антиоксидантно, тонизиращо и имуностимулиращо за кожата на лицето.

„Пречистване“ – 60 мин, 62.00 лв.
Почистваща терапия за лице с масло от Иланг-иланг с екзотично, сладникав аромат от нежни цветчета. Успокояващо, намаляващо напрежението, антидепресантно, изчистващо действие.

„Презареждане и сияние“ – 60 мин, 80.00 лв.
Успокояваща терапия, възстановява хормоналния баланс, намалява стреса и нервното напрежение. Маслото от Ориенталска роза е с противовъзпалителни, антисептични, бактерицидни и на афродизиак свойства. Подпомага и дейността на сърдечно-съдовата система.

„Превъзходство и престиж“ – 60 мин, 80.00 лв.
Маслото от Магнолия за постигане на стимулиращ и тонизиращ ефект.

 

Арома ритуали за тяло със 100% натурални масла Aromessence oil с ефекти за намаляване на стреса и напълняването.

Арома Бленд „Релакс“ – 107.00 лв.
Цветно приключение, подсилено от лавандула и лайка, последвани от топли плодови нотки на портокалов цвят, осигурява дълбока релаксация на духа и тялото.

Арома Бленд „Хармония“ – 107.00 лв.
Чувствени нотки от роза с деликатен плодов бленд и топъл фон на ванилия и здравец, допринася за успокоение и хармония на ума.

Арома Бленд „Енергия“ – 107.00 лв.
Цитрусови плодове с ментова панделка, събрали слънчевата енергия на цяла цветна градина от лимон и розмарин, с нотка на величественост на кедрово дърво. Намалява хроничната умора и спомага за бдителността на ума , давайки допълнителна физическа енергия.

 

За резервации и допълнителна информация:  тел: +359 (0) 52 812 812, info@aquahouse.bg