СПА ПРОМОЦИИ В AQUAHOUSE THERMAL & BEACH

Офертата е валидна за периода: 01.09 – 30.09.2018

Есента безспорно е най-меланхоличният сезон от всички, защото бележи финала на най-отпускарското време от годината. Преходът между двата сезона обаче е идеалният момент, в който да подготвим духа и тялото си за предстоящите студени дни. Имаме няколко неустоими предложения за Вас, с които да Ви припомним, че есента е не по-малко приятна и носи своето приказно очарование.

 

ИЗСВЕТЛЯВАЩА терапия за лице Лотосов цвят с апарат Body Jet – 60 мин – 99.00 лв.
През лятото всички обичаме да прекарваме дълги часове на слънце, но недостатъчно добрата грижа и защита на кожата, често водят до появата на пигментни петна. Тук на помощ се притичва лотосът, който е смятан за свещено растение още от древността. Неговият екстракт има силни подмладяващи и избелващи свойства. В резултат – серумът, съчетан с ензимен пилинг, масаж и алго маска на лицето, правят кожата видимо по-еластична и с изравнен тен.

 

ХИДРАТИРАЩА терапия Decleor – 60 мин – 109.00 лв.
Добрата хидратация на кожата на лицето е най-мощното оръжие по пътя към здраве и красота. Слънчевите лъчи през летния сезон допълнително увеличават изсушаването и уязвимостта й, но с хидратиращата терапия на Decleor, можете да възвърнете отново свежия и младежки вид на Вашето лице.

 

АЮРВЕДА – масаж на главата и лицето – Широ Абянга – 50 мин – 60.00 лв.
Аюрведа терапия е родена от древното индийско учение Аюрведа и е насочена не само към тялото, но и към психиката, взаимоотношенията и общото състояние на духа. Тази терапия е изключително подходяща за тези от Вас, които имат напрегнато ежедневие и изпитват трудност да се справят с натрупания стрес. При нея чрез акупресура се възвръща енергийният баланс в организма, и използвайки студено пресовано сусамово масло, се подпомага изхвърлянето на натрупаните токсини. В резултат – организмът е подхранен с витамини и минерали, бодростта и спокойствието се възвръщат.

 

БАЛИ МАСАЖ – 60 мин – 90.00 лв.
Позволете си удоволствието да се пренесете в спокойната атмосфера на остров Бали с нашия специален балийски масаж. Той е дълбоко релаксиращ и отпускащ мускулите, стимулира циркулацията на кръвта и обогатяването й с кислород. Специалната техника на Бали масажа е комбинация от масажни, акупресурни техники и ароматерапия, чрез използването на топли билкови торбички. Тази специфична комбинация има доказано успокояващо действие при мигрена, безсъние, проблеми с дишането, намалява стреса и тревожността.

 

За резервации и допълнителна информация:  тел: +359 (0) 52 812 812, info@aquahouse.bg