СПА ПАКЕТИ С НАСТАНЯВАНЕ В АСТОР ГАРДЪН ХОТЕЛ

Офертата е валидна от 14.01 до 25.04.2019г

 

Wellness à la carte (за двама) – 2, 3 или 4 нощувки

Подарете си една романтична СПА ваканция за двама, която съчетава в себе си здраве, красота, почивка и незабравими преживявания с Вашия любим човек.

Пакетът е с минимум 2 нощувки, които включват козметични процедури и масаж за двама,  обяд в ресторант AQUAHOUSE с гледка към морето, както и ползване на Термална зона.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ


Active Health – 3, 5 или 7 нощувки

Програмата е подходяща за хора, които спортуват и водят здравословен начин на живот или такива, които искат да започнат такъв.

Активното физическо натоварване, съчетано с лечебните процедури и масажи, както и балансирания и здравословен режим на хранене, спомага за пълното презареждане на тялото. Всяка програма е съобразена с нивото на физическа активност на клиента, постига отлично ниво на енергизиране на тялото като засилва метаболизма, допринася за изчистването от ежедневно натрупваните токсини в организма. В резултат човек се чувства възстановен, подмладен и добре отпочинал.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ


Balance & Harmony Package – 3, 5 или 7 нощувки

Програмата е подходяща за хора с натоварено ежедневие и подложени на постоянен стрес, които имат нужда от активна почивка както на ума, така и на тялото.

Програмата има за цел да балансира и хармонизира ума, духа и тялото на госта, съчетавайки в себе си балансиран и здравословен хранителен режим, заедно с леко физическо натоварване под формата на йога занимания и множество отпускащи масажи и ритуали. В програмата е заложен и цялостен Аюрведа ритуал – разделен на 3 части, който подсилва умственото и физическото здраве. Програмата е с доказани ползи при подобряването на имунната система, повишава качеството на съня, помага за справянето с хроничната умора, увеличава дълголетието, освежава и успокоява сетивните органи и помага на тялото да се пречиства от токсините и много други.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ


Medical SPA Recreation – 3, 5 или 7 нощувки

Програмата е подходяща за профилактика, превенция при по-младите и балнеолечение на състояния, свързани с болки в гърба, кръста, ставите и мускулатурата при по-възрастните гости.

Медицинската програмата се осъществява след лекарски преглед и изготвяне на индивидуална програма, която е съобразена с индивидуалното здравословно състояние на госта. През целия цикъл на провеждане, той е под всекидневно лекарско наблюдение. Тя успешно благоприятства намаляването на мускулните спазми, което води до значително увеличаване на двигателната способност, а балнеолечението чрез силата на минералната вода и калолечението допринася за възстановяването на ставно-мускулния апарат.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

 

За повече информация:
тел: +359 52 817 700
reservations@astorgardenhotel.com
www.astorgardenhotel.com