СПА ПРОМОЦИИ В AQUAHOUSE THERMAL & BEACH

АБОНАМЕНТНИ СПА КАРТИ

Този месец можете да се възползвате от нашите Абонаментни СПА карти и да спестите до -20% от цената на любимия Ви класически масаж.

Офертата включва:
5 броя класически масаж на цена от 315.00лв вместо 350.00лв /-10% отстъпка/

7 броя класически масаж на цена от 416.00лв вместо 490.00лв /-15% отстъпка/

10 броя класически масаж на цена от 560.00лв вместо 700.00лв /-20% отстъпка/

Абонаментните карти са индивидуални. Срокът на Абонамента СПА карта за 5 или 7 масажа е 30 дни, считани от датата на първия масаж, а срокът на
Абонаментна СПА карта за 10 масажа е 60 дни, считани от датата на първия масаж.

* Промоцията важи само при закупуване на Абонаментна СПА карта и цената не е валидна за отделен масаж.

 

5 ДНЕВНА Отслабваща и Моделираща програма

Едва ли съществува жена, която да не иска да има стройна фигура, а това сега е по-лесно от всякога с нашата 5 дневна програма за Отслабване и Моделиране на тялото на цена от 332.00лв вместо 553.00лв

Офертата включва:
I ден – Антицелулитен масаж + Пресотерапия

II ден – Терапия „Гипсови бермуди“ + Пресотерапия

III ден – Антицелулитен масаж + Пресотерапия

IV ден – Тангентор + Пресотерапия

V ден – Антицелулитна терапия VOYA + Пресотерапия

Пресотерапия – детоксикираща процедура, която чрез лимфен дренаж помага на тялото да се освободи от токсините. Подобрява кръвообращението, което води до по-добро насищане с кислород, както на третираните зони, така и на целия организъм.

Антицелулитен масаж – мануалният антицелулитен масаж е най-известният и достъпен метод за третиране на целулита. С негова помощ се осигурява кръвоснабдяването на тъканите, което подпомага изгарянето на мазнините, носи свежи хранителни съставки и осигурява разнасяне на лимфните задържания.

Тангенторът е уред, чрез който се прави подводен масаж – ускорява кръвообращението и лимфообращението като подобрява обмяната на веществата в проблемните зони. При този вид масаж, поради високото налягане на водата се достига до по-дълбоко разположените мускули и тъкани.

Антицелулитна терапия VOYA – Дълбоко хидратира, дренира, подобрява обменните процеси, извлича токсините, изглажда кожата, намалява мастните натрупвания и лимфния застой, противодейства на образуването на целулит. Терапията е подходяща за подсилване на ефекта от всеки режим за отслабване и оформяне на силуета.

Отслабваща и стягаща терапия с гипсови бермуди – моделира тялото в областта на талията, ханша и бедрата с антицелулитен дрениращ и загряващ гел, стягащ крем и гипсова маска.

 

*Тази оферта не може да се комбинира с други промоционални оферти

За повече информация и резервация: тел: +359 (0) 52 812 812, email: info@aquahouse.bg