ЛЯТО 2018 ЗАПОЧВА В EXECUTIVE LOUNGE, AQUAHOUSE THERMAL & BEACH

С 10% отстъпка от 10 до 31 май 2018

Executive lounge e специално място, което ще Ви осигури най-високия клас услуги и неограничен достъп до всички зони в Aquahouse Thermal & Beach. Тук Вие определяте от какво имате нужда, за да е преживяването Ви точно такова, каквото си го представяте. Вие решавате с кого и как да споделите времето си, дали имате нужда от малко бягство само за Вас или искате да го споделите с някого. Тук можете да организирате частно парти или да намерите пълно уединение. Тук ще Ви предложим усещане за уют и комфорт – Executive lounge е пространство със собствена сауна, басейн и помещение за масаж, но ако имате нужда и от нещо друго, всички останали зони в комплекса са на Ваше разположение. За да направите Вашия престой още по-специален, на Ваше разположение в Executive lounge е Guest Relations, който ще отговори на всички Ваши запитвания и ще направи престоя Ви плавен и добре организиран.

Цени с включена 10% ОТСТЪПКА от 10 до 31 май 2018

3 часа: 450.00 лв.
*всеки следващ час се доплаща: 135.00 лв.
Целодневен престой: 900.00 лв.

*допустим брой гости до 10 човека
Цената включва:
2 бутилки Giustino B. Ruggeri
10 бутилки минерална вода
2 плата миксирани плата амюз буш
2 плата сирена и плодове
Executive lounge разполага също с меню с богата гама от храни и напитки, както и специални пакети, които ще служат на всеки вкус и ще Ви позволят да поглезите себе си и Вашата компания.

За резервации и допълнителна информация на Ваше разположение е: Guest Relations – тел: +359 (0) 889 768 541, info@aquahouse.bg, www.aquahouse.bg