Задължителни предпазни мерки за гостите на AQUAHOUSE Thermal & Beach

Скъпи гости,

В термален комплекс AQUAHOUSE Thermal & Beach работим изцяло съгласно указанията за възобновяване на дейност и при строги мерки на дезинфекция.

Наш основен приоритет винаги е било осигуряването на несравнимо преживяване за Вас – нашите клиенти – под формата на лечение, рехабилитация, превенция на здравето и подмладяване на духа и тялото, а стремежът ни да Ви го предоставим сега, е по-силен от всякога. С грижа за Вас през изминалите месеци нашият екип работи усилено за осигуряване на максимално високо ниво на хигиена и дезинфекция. Внимателно обмислихме всяка стъпка от провеждането на дейността ни, за да гарантираме, че ще посрещаме Вашите нужди по подобаващ и безопасен начин, което да бъде в съответствие с указанията на правителството ни.

Ето някои осезаеми направления, по които обединихме усилията си, за да гарантираме безопасността на гостите и служителите ни:

 1. С цел предпазване на здравето на околните Вашата температура ще бъде измерена при влизането Ви в комплекса. В комплекса няма да бъдат допускани гости с вирусни симптоми.

 2. По време на работа нашите служители ще носят предпазни маски и ръкавици като засилена мярка за безопасност.

 3. Поставихме сигнални ленти на пода, за да Ви бъде по-лесно да спазвате дистанция от 2 метра.

 4. Намаляваме броя на наличните шезлонги, за да отговорим на изискванията за социално дистанциране.

 5. Нашите съоръжения се дезинфекцират регулярно.

Моля, запознайте се и спазвайте стриктно установените санитарно-хигиенни норми:

 1. AQUAHOUSE Thermal & Beach не може да бъде посещаван от хора с вирусни симптоми, кашлица и висока температура. Моля, въздържайте се от посещения поне 3 дни след спиране на симптомите. С цел предпазване на здравето на гостите и служителите на AQUAHOUSE Thermal & Beach, Вашата температура ще бъде измерена при влизане в комплекса. Гости с повишена телесна температура над 37 градуса няма да бъдат допускани!

 2. Преди влизане в комплекса, моля, дезинфекцирайте ръцете си с поставения на входа дезинфектант.

 3. Моля, при влизане в комплекса спазвайте физическа дистанция от 2 метра и имайте предвид, че се допуска влизане на само по 2-ма едновременно.

 4. Бъдете отговорни и спазвайте дистанция от 2 метра както между себе си и останалите клиенти, така и между себе си и служителите на AQUAHOUSE Thermal & Beach.

 5. Когато е възможно, моля, извършвайте плащанията с карта или безконтактно.

 6. Носенето на предпазни маски в затворените пространства е задължително. Гости без маска няма да бъдат допускани!

 7. В общите пространства на открито при невъзможност за спазване на физическа дистанция от 1.5 метра е задължително носенето на предпазна маска.

 8. Взимането на душ преди влизане в басейните е задължително!

 9. Моля, спазвайте физическа дистанция от 2 метра в басейните.

 10. Почиствайте редовно ръцете си с дезинфектант на алкохолна основа или ги мийте със сапун и вода с продължителност по 20 секунди. За Ваше удобство поставихме дезинфектанти на територията на комплекса.

 11. Намален е броят на наличните шезлонги, за да отговорим на изискванията за социално дистанциране. Моля, те да не бъдат премествани.

 12. Моля, обърнете внимание на поставените сигнални ленти на пода на рецепция и в ресторанта, за да Ви бъде по-лесно да спазвате необходимата физическа дистанция от 2 метра.

 13. Моля, спазвайте физическа дистанция от 1.5 метра във всички СПА съоръжения (сауни, солна стая, хамам, парна баня).

 14. Мерките са задължителни и трябва да бъдат спазвани стриктно!

Допълнителни задължителни правила за посетителите на фитнес центъра:

 1. AQUAHOUSE Thermal & Beach не може да бъде посещаван от хора с вирусни симптоми, кашлица и висока температура. Моля, въздържайте се от посещения поне 3 дни след спиране на симптомите. С цел предпазване на здравето на гостите и служителите на AQUAHOUSE Thermal & Beach, Вашата температура ще бъде измерена при влизане в комплекса. Гости с повишена телесна температура над 37 градуса няма да бъдат допускани!

 2. Съгласно заповед за недопускане работата на водни атракциони, включително и такива за деца, лица под 14 годишна възраст няма да бъдат допускани в комплекса.

 3. Моля, дезинфекцирайте ръцете си с поставения на входа дезинфектант.

 4. Моля, имайте предвид, че е създадена организация за осигуряване на безопасно разстояние между посетителите в помещението, като в тренировъчната зала се осигурява разстояние от 1.5 метра между хората и се допуска по 1 човек на 4 кв. м. площ.

 5. Продължителността на груповите занимания ще бъде 50 минути, след което залата ще бъде дезинфекцирана за следващата група. Максимално допустимият брой за всеки час е 10 души съгласно заповед на МЗ. Задължително е предварително да запазите своето място на тел: +359 52 812 812.

 6. Фитнес оборудването, аксесоарите, съоръженията и всички контактни повърхности ще бъдат дезинфекцирани регулярно. На видни места в залата ще бъдат поставени дезинфектанти за допълнителна пожелателна дезинфекция.

 7. Посетителите са длъжни да използват само лични хавлиени кърпи.

 8. Посетителите във фитнес центъра са длъжни да използват хавлиени кърпи, с които да покрият голите части от тялото при досег с уредите.

 9. Няма да бъдат допускани клиенти с външни обувки.

 10. Индивидуалните тренировки с персонален фитнес треньор ще се провеждат при спазване на всички мерки за сигурност и безопасност, без осъществяване на директен физически контакт, препоръчително с предварително уговорен час.

 11. Моля, спазвайте стриктно установените санитарно-хигиенни норми и спазвайте задължителна 1.5-метрова дистанция от останалите клиенти.

 12. Мерките трябва са задължителни и трябва да бъдат спазвани стриктно!