DSC_9044.jpg

10 Апр 2021

Световен ден на здравето

Спортуването във вода е извор на здраве, сила и добро настроение!

Заповядайте на 10.04.2021 г. от 09:30 до 12:30 ч. в AQUAHOUSE Thermal & Beach, за да отпразнуваме заедно Световния ден на здравето!

Отбелязването на празника ще се проведе под формата на 3-часов аква маратон, воден от професионални треньори, който цели популяризирането на спортуването във вода и ползите от него за организма.

Програма:

  • 09:30ч - Водна гимнастика с Рори Филипова

  • 10:30ч - Аква зумба с Диан Фурчев

  • 11:30ч - Аква аеробика с Гери Петрова

Програмата е безплатна за гостите на комплекса във Водна и Термална зона на 10.04.2021 г, и ще се проведе във въшния басейн на Водна зона /при добри метеорологични условия/ или в закрития басейн във Водната зона на комплекса.

Инструкторите:

Рори Филипова е инструктор по Водна гимнастика и провежда тренировки от 2004г. за мъже и жени от всякаква възраст. Водната гимнастика е занимание, което спомага за сваляне на килограми, подържа спортния тонус, подходяща е за следоперационно раздвижване и др. Този вид спорт може да се практикува и от хора с наднормено тегло, дискови хернии, бременни жени, хора, страдащи от разширени вени, както и след ставни травми. Водната гимнастика е проводник на добро настроение и усмивки защото се изпълнява под ритъма на музика, а самата вода отнема и премахва всички отрицателни емоции.

Диан Фурчев ще води "купон в басейна", а именно - Аква Зумба! Несъмнено тя е един от най-забавните начини за поддържане на страхотна форма и не изисква опит в класическата Зумба. При Аква Зумбата движенията са по-бавни и се изпълняват във водата, което улеснява и абсолютно начинаещите да следват инструктора.

Гери Петрова е инструктор по Аква аеробика - вид аеробика, изпълнявана в плувен басейн под музикален съпровод. Водната аеробика съчетава фитнес, каланетика, аеробика, бойни изкуства и плуване. Включва упражнения за цялото тяло и всички мускулни групи. Спортът е подходящ както за начинаещи, така и за по-напреднали и активно спортуващи хора.

За повече информация: +359 52 812 812, info@aquahouse.bg