Ден на йогата (2).png

21 Юни 2021

Международен ден на йогата

Нека заедно да отбележим Международния ден на йогата в AQUAHOUSE Thermal & Beach на 21.06.2021 г.

Подготвили сме различни йога практики, които ще Ви помогнат да постигнете вътрешен мир и ще Ви заредят с позитивна енергия.

Практиките са безплатни за всички гости на комплекса във Водна и Термална зона. Местата са ограничени и е необходимо предварително записване на тел: +359 52 812 812.

Практиките ще се проведат на открито на терасата във Водна зона (при лоши метеорологични условия - на закрито в залата за групови тренировки).

График:

  • 09:00 ч. - Бикрам йога с Филип

  • 10:00 ч. - Виняса Флоу с Тео

  • 18:30 ч. - Бикрам йога с Франческа

Информация за практиките:

  1. БИКРАМ ЙОГА представлява една терапевтична серия от 26 пози (асани) и 2 дихателни упражнения, изпълнени в затоплено до 37-40° помещение. Специално подбраните асани идват от Хата Йога, винаги са в една и съща последователност и работят комплексно и свързано върху всяка отделна част от тялото. Топлината намалява риска от травми, укрепва сърдечно-съдовата система и стимулира чрез потенето изхвърлянето на токсини от тялото. Серията е едно физическо предизвикателство, но е абсолютно достъпна за всеки. Редовната практика хармонизира нервната и ендокринната системи и носи емоционална стабилност и по-добро познание за себе си и потенциала, който носим.

  2. Виняса Флоу е динамична практика, в която позите се изпълняват в непрекъснат и активен поток, като всяко движение е координирано с дишането. Изгражда фокус, сила и гъвкавост.

За повече информация и записване: +359 52 812 812