Лога обекти (10).png

Каннадерм терапии с лечебен коноп

ТЕРАПЕВТИЧНА ЛИНИЯ С МАСЛО ОТ КОНОП

Каннадерм е марка произведена в Чехия. Всички продукти съдържат конопено масло в различна концентрация и още 280 вида лечебни растения. В продуктите не се съдържат синтетични парфюми и бои, консерванти и парабени, нефтени суровини. Защитена е с 4 европейски сертификата за качество.

Конопеното масло е чудото на алтернативната медицина. То се смята за най-полезното масло открито до момента. Съдържа 80% незаменими аминокиселини в идеално съотношение Омега 3 – Омега 6 – Омега 9. Тези аминокиселини се грижат за строежа на здравата клетка, като благоприятстват метаболизма на мазнините и имат антиоксидантни и болкоуспокояващи свойства.

Човешкият организъм произвежда ендоканабиноиди, чрез които се самолекува. Ендоканабиноидите и техните рецептори се намират в цялото тяло. Конопът е единственият външен и естествен източник на канабиноиди, които могат да активират тази система. Растението съдържа терпени и флавоноиди със силно изразено антибактериално, антинеопластично, противовъзпалително и антивирусно действие. Всички тези качества на конопа съчетани с действието на още 280 билки отговарят за решаването на редица проблеми на кожата, ставите и мускулите.

Терапии:

1. ТЕРАПИЯ ЗА КОЖА СЪС СИМПТОМИ НА АТОПИЯ ИЛИ ПСОРИАЗИС - 50 мин. | 45.00 лв.

Терапията е подходяша за използване при кожа със симптоми на псориазис и дерматит. Комбинацията от билкови екстракти: арника - действа болкоуспокоявашо, торфа - намалява възпалението, конопеното масло - въстановява клетките.

2. ТЕРАПИЯ ЗА ЗАЛИЧАВАНЕ НА БЕЛЕЗИ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА КОЖАТА - 45 мин. | 40.00 лв.

Терапията е подходяща за различни състояния на увредена кожа и се прилага за заличаване на белези, предотвратяване на образуването на стрии и премахване на вече образували се, за облекчаване на симптомите причинени от изгаряния. Екстрактът от семена на грейпфрут и салвия намалява възпалението, а конопеното масло подхранва и регенерира кожата.

3. ТЕРАПИЯ ЗА АКНЕТИЧНА КОЖА - 50 мин. | 49.00 лв.

Терапията е предназначена за употреба при мазна и акнетична кожа на гърба и деколтето. Почистващата пяна измива горния слой на дермата и спомага за предотвратяване на омазняването. Терапията действа антибактериално, ефективно почиства и тонизира мазната кожа. Облекчава симптомите, свързани с акне, както и прекомерното омазняване, зачервяване, запушване на порите, замърсяване и образуването на черни точки.

4. ТЕРАПИЯ ЗА МНОГО СУХА И НАПУКАНА КОЖА – 30 мин. | 30.00 лв.

Терапията е подходяща за използване при много суха, повяхнала кожа. Ефективно отстранява повърхностните замърсявания по кожата, без да я дразни и изсушава. Екстрактът от семена на грейпфрут и салвия намалява възпалението, а конопеното масло подхранва и регенерира кожата. Активните вещества: салвия - намалява възпалението, коноп и шеа - подхранват дермата в дълбочина. След прилагане на терапията кожата за дълго остава хидратирана, подхранена и сияйна.

5. ТЕРАПИЯ ЗА МУСКУЛИ И СТАВИ:

  • на 1 зона – 10 мин. | 19.00 лв.

  • на 2 зони – 20 мин. | 35.00 лв.

Терапията е подходяща за профилактика на заболявания на опорно-двигателния апарат като дългосрочно облекчава болката. Използва се при дегенеративни ставни заболявания, дископатии, дискови хернии, възпалителни ставни заболявания, ставни синдроми и др., както и при състояния на фрактури и хирургичното им лечение. Конопеното масло и екстрактът от коноп регенерираъ тъканите в дълбочина, а сибирската ела, кестен, арника, ментол и камфора - намаляват отока, възпалението и болката, и допринасят за увеличаване обема на движение на ставите.

6. ПОДХРАНВАНЕ И ХИДРАТИРАНЕ НА КОЖАТА И ЗАЛИЧАВАНЕ НА БРЪЧКИ - 60 мин. | 69.00 лв.

Терапията подхранва, хидратира, озарява кожата и спомага за заличаване на бръчките на лицето. Използва се основното качество на конопеното масло да подобри тургура на клетките и тяхното регенериране. След прилагане - кожата е освежена и подхранена.

7. ПОЧИСТВАНЕ И ХИДРАТИРАНЕ НА КОЖАТА - 60 мин. | 69.00 лв.

Терапията подхранва, хидратира и озарява кожата на лицето. Използва се основното качество на конопеното масло да подобри тургура на клетките и тяхното регенериране. След прилагане - кожата е освежена, подхранена и хидратирана.

Моля, имайте предвид, че е необходима предварителна резервация на тел: +359 52 812 812.