eni_radi_aquahouse_web_300620-2270.jpg

Групови тренировки с Радина Филипова и Здравена Накева

Включете се в груповите ни тренировки за гъвкавост и шпагат - Transform 180° и Flexible Body (stretching) със Здравена Накева и Радина Филипова

Моля, имайте предвид, че тренировките са САМО С ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ

1. Flexible Body (stretching) е групово занимание, което помага да изваем своето тяло, да придобием по-голяма гъвкавост и да се освободим от натрупалия се стрес. Тренировката е подходяща както за жени, така и за мъже, без ограничения във възрастта. Ползите за тялото са многобройни, както на физическо, така и на емоционално ниво. Редовното изпълнение на упражненията помага за по-голяма активност и енергичност в ежедневието, намаляване на напрежението в мускулите и ставите, както и увеличаване еластичността на сухожилията. Тренировката укрепва тялото в дългосрочен план и го предпазва от травми и наранявания.

Радина Филипова е дългогодишна състезателка по Художествена гимнастика в клуб "ЧАР-ДКС" Варна. Като част от Националния отбор на България, Радина има спечелени над 110 медала след участия в Световни купи, Държавни и Международни турнири, Европейско и Световно първенство. През 2019г. младата надежда на България става част от балета на грандиозната продукция на Disney - Dumbo. Днес тя е готова да предаде своя опит и любовта си към спорта на всички вас, чрез тренировката си Flexible Body.

2. Transform 180° е тренировка за гъвкавост и правилно изпълнение на шпагат. До достигане на 180° ще преминете през упражнения за начинаещи и ще достигнете до такива, изпълнявани от професионалисти. Стречингът е най-добрият метод да запазим тялото си здраво и в тонус. Тази тренировка обещава резултати в дългосрочен план. За да се избегнат травми се подхожда изключително отговорно към загрявката и постепенното разтягане на мускулите, връзките и сухожилията. Transform 180° ще ви преведе през упражнения, които ще ви помогнат да постигнете желаната цел от ниво начинаещ.

Здравена Накева е започнала своята спортна кариера в Художествената гимнастика в ранна детска възраст. Тя е дългогодишен състезател на испанската школа. През 2012г. Здравена започва да се занимава професионално с танци. Завършва ВСУ “Черноризец Храбър” със специалност хореография на съвременен танцов театър. В нейните тренировки ще намерите много сила, красота и грация. С помощта на Transform 180° ще опознаете тялото си и ще подобрите както вида си, така и здравословното си състояние.

График на тренировките:

Ден Час Вид тренировка
Понеделник 18:00ч Flexible body (stretching)
Вторник 19:00ч Transform 180⁰
Сряда 18:00ч Flexible body (stretching)
Четвъртък 19:00ч Transform 180⁰
Петък 18:00ч Flexible body (stretching)
Събота 11:00ч Transform 180⁰

Продължителност: 60 мин.

Цена: 12.00 лв

*Тренировките могат да бъдат посещавани и с карти Мултиспорт САМО С ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ.

ТРЕНИРОВКИТЕ СА САМО С ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕЗЕРВАЦИЯ: +359 52 812 812.

За повече информация: +359 52 812 812, info@aquahouse.bg