office-relax.jpg

Офис масаж и релакс

Офертата е валидна в дните понеделник-петък (без официални празници) в рамките на гр. Варна и не може да се комбинира с други промоционални оферти

По-голямата част от човешкия живот преминава в работа, а офис масажът е чудесен начин за снижаване на стреса и умората на работното място. Той е кратък 15 минутен масаж, а клиентът е седнал и облечен.

Масажът на работното място се състои от серия ефективни техники, базирани на раздвижване, акопресура и масаж върху проблемните зони, в които се акумулира напрежението и умората – гърба, врата, раменете и ръцете.

Позитиви на офис масажа: 1. Успокоява нервната система и намалява стреса; 2. Увеличава притока на кислород в тялото и мозъка, отстранява токсините; 3. Облекчава общата мускулна болка и напрегнатостта; 4. Повишава тонуса и енергичността, подобрява концентрацията и облекчава умствената умора; 5. Подобрява продуктивността; 6. Облекчава и компенсира негативите от продължителната работа в седнало положение пред компютър.

Цени: - 20.00 лв за 1 процедура/служител при група от минимум 4 души; - 15.00 лв за 1 процедура/служител при група от минимум 6 души.

*Необходимо е да резервирате предварително Вашия час за масаж на тел: + 359 (0) 52 812 812 минимум 3 дни предварително.

За повече информация и резервации: тел: +359 (0) 52 812 812, info@aquahouse.bg