026fea6e57ce7b3a697db5fcd6a4aa4098f3dcb2.jpg

Органик VOYA - Ритуали с био водорасли

VOYA Organic е първата в света сертифицирана линия от козметични продукти, базирана изцяло на био водорасли. При нея е запазен традиционния метод на събиране на водораслите – ръчно в морето като не се използва никаква химия при обработката и съхранението им, а само комбинация от етерични масла.

Сред полезни ефекти на водораслите, особено популярни са тези върху кожата. Сред основните им характеристики челно място заемат мощните свойства на хидратация и йонно регулиране, посредством увеличаването на клетъчния метаболизъм. Обвиването с водорасли има мощен релаксиращ ефект, болкоуспокояващо и противовъзпалително действие, реминерализира тялото, стимулира лимфната циркулация и елиминира токсините. Подходяща е за възстановяване от костни и мускулни увреждания, ревматизъм, последствия от полиомиелит, оток, кожни заболявания, проблеми с теглото, целулит, стрес. Ваната с водорасли от своя страна осигурява на организма минерали и микроелементи, които са силно концентрирани и лесно се абсорбират през кожата. Баните с морски водорасли се препоръчват за стимулиране на метаболизма, подобряване на кръвната циркулация и отпускане на тялото. Лечението с водорасли е изключително полезно и при проблеми с качеството на съня, като начин за справяне със стреса и намаляване на болките в мускулите.

Органик вана с водорасли – 30 мин. | 88.00 лв. Ваната с ръчно събирани органик водорасли на VOYA възстановява и подобрява обменните процеси в организма, лекува, подсилва имунната система, намалява нервното напрежение и напрежението в мускулите, извлича токсините, противодейства на стреса, отпуска, възвръща добрия сън. Терапията е подходяща за хора страдащи от кожни раздразнения, дерматити, екземи и псориазис.

Органик ритуал с водорасли Ламинария – 80 мин. | 190.00 лв. Лентите Ламинария се подготвят непосредствено преди ритуала, като се рехидратират и загряват, за да отделят лечебните си съставки и дълбоко хидратиращ гел. Комбинацията от органик скраб, обвиване с ленти Ламинария и възстановяващ масаж с органик масло, стимулира обменните процеси, дренира, детоксикира и пречиства тялото, намалява болката в мускулите и ставите, подсилва циркулацията на кръвта и имунната система, има тонизиращо и укрепващо действие, намалява стреса и напрежението, пречиства кожата, заздравява и хидратира епидермиса.

Антицелулитен ритуал с водорасли Ламинария – 50 мин. | 154.00 лв. Дълбоко хидратира, дренира, подобрява обменните процеси, извлича токсините, изглажда кожата, намалява мастните натрупвания и лимфния застой, противодейства на образуването на целулит. Терапията е подходяща за подсилване на ефекта от всеки режим за отслабване и оформяне на силуета.

За повече информация: +359 52 812 812, info@aquahouse.bg