Неозаглавен дизайн (15).png

Групови тренировки по йога и пилатес

Марина Пенкова е сертифициран йога инструктор със седем годишен опит в преподаването на йога. За нея йога е вдъхновяващ, цялостен и систематичен метод за развитие на всички аспекти на човешката личност – ментален, духовен, емоционален и физически.

От 23-ти август Марина ще преподава класове на открито с гледка към морето по Ащанга йога, Ин йога и Пилатес в следния график:

Пилатес | 19:00 – 20:00ч | петък

Методът ,,Пилатес’’ е идеален избор за поддържане на добра форма и извайване на тялото. Упражненията спомагат за засилване на коремните мускули, оформяне на седалищните мускули и бедрата, а при изпълнението им се масажират и тонизират органите в таза и коремната кухина, както и лумбалните прешлени. Движенията се изпълняват с осъзнаване и максимална концентрация.

Ин йога | 19:00 – 20:00ч | събота

Ин йога е отпускаща и медитативна практика, позволяваща да се навлезе в по-дълбоките нива на йога. Позициите са прости, обикновено пози от седеж, но предизвикателството тук е в дългия период на задържане във всяка асана. Тази практика въздейства върху съединителната тъкан, фасцията, костите, ставите, сухожилията и кожата.

Ащанга йога | 09:00 – 10:00ч | неделя

Ащанга йога е динамична йога практика с установена последователност от асани, които дават сила и устойчивост, засилват концентрацията и волята. Динамичните движения, синхронизирани с дишането, загряват и пречистват тялото и нервната система.

Цена за 1 тренировка: 10лв/човек Продължителност: 60 мин.

*Необходима е предварителна резервация на тел: +359 (0) 52 812 812 **Груповите тренировки могат да бъдат посещавани с карти Multisport и Sport Pass след предварително направена резервация.