REVIV

Мисията на REVIV е да вдъхнови хората по света да постигат цели отвъд границите на своите възможности, с помощта на висококачествени услуги, подобрявайки уелнес индустрията на глобално ниво.

В комфортна обстановка те предлагат на клиентите си изключително високо ниво на грижа с интравенозни и мускулни процедури, зареждащи организма с витамини, хранителни добавки, антиоксиданти и електролити, без да е необходимо посещение на лекарски кабинет.

ИСТОРИЯ

Пътешествието започва през 2011, когато 4 експерта в областта на медицината, работещи в спешно отделение, с общ професионален опит от 40 години, се събират с една цел: да създадат място, комфортно като СПА център, в което да предлагат висококачествени интравенозни терапии, за превенция и защита на организма. Година по-късно в Маями, САЩ, отваря врати и първият медицински СПА център в света за интравенозни вливания.

След неговия успех, Лас Вегас е следващият най-логичен избор за REVIV. Сухият пустинен климат в комбинация с бурния начин на живот, е идеалното място за уелнес терапиите на бранда. Първата клиника в града на греха е позиционирана в красивия хотел MGM Grand, но бързо след това последва необходимостта от отваряне на още две клиники в Лас Вегас, в The Venetian и The Cosmopolitan. За да имат клиентите възможност за бърз и лесен достъп до иновативните интравенозни терапии.

Осъзнавайки, че те дават възможност на всеки, който иска да постига физически и интелектуални цели отвъд границите на своите възможности, брандът отваря клиники в световните финансови центрове Ню Йорк, Лондон и Хонг Конг. Но не спира до там…

Така REVIV се разраства в световен лидер в интравенозните уелнес терапии, с 100 центрове, в над 40 държави по целия свят. За този период са успешно обучени над 250 медицински специалиста на добри практики и са проведени над 500 000 вливания.

116935193_163174621968010_1996168421557158378_n.jpg

Интрaвенозни терапии

REVIV предлага пет специално разработени процедури, които осигуряват на тялото нужното количество витамини, хранителни вещества, електролити и антиоксиданти – в зависимост от конкретните нужди и състояние. Ако се нуждаете от хидратация след продължително физическо натоварване, или имате нужда да възстановите силите си след прекарани грип или силен стрес, ако искате да забавите процесите на старенее и да се наслаждавате на живота енергични, здрави и по-млади, нашите терапии са на ваше разположение.

Вижте повече

booster-shots.jpg

Енергизиращи шотове

Енергизиращите шотовете на REVIV представляват бързи и 100 % усвояеми инжекции с витамини и антиоксиданти за бърз и осезаем ефект – самостоятелно или като допълнение към терапия с интравенозна инфузия. Можете да изберете от четирите ни витаминозни шота и да подпомогете правилното функциониране на метаболизма, да засилите детоксикацията или да забавите на процесите на стареене.

Вижте повече