THERMAL AREA

Ако търсите възстановяване и релакс, Aquahouse Thermal & Beach е дестинацията, която предлага целогодишни възможности за балнеолечение, балнеопрофилактика и СПА. Термалната зона е мястото, където ще се отпуснете в спокойна и елегантна атмосфера, вдъхновена от топлина и хармония.

Тук сме продължители на дългогодишните традиции на курорта в областта на балнеологията, балнеолечението, профилактиката и рехабилитацията и ще подготвим най-подходящата за Вас терапевтична или възстановителна програма.

ЛЕЧЕБНАТА СИЛА НА ТОПЛИНАТА

Зоната надгражда услугите и предлага вътрешни и външни басейни, както и терапевтичен минерален басейн с по-висока температура – до 42°C. Използването им е подходящо за целогодишна рехабилитация, като през зимата високата температура на откритите басейни и пленяващата морска гледка осигуряват не само здравословно, но и вдъхновяващо изживяване.

Освен лечебни терапии и процедури с минерална вода, тук ще намерите също програми за здраве, тонизиране и релакс. Зоната предлага финландска сауна, билкова инфраред сауна, хамам, парна баня, солна стая, вътрешен контрастен басейн.