_DSC2237 (1).jpg

Executive Lounge

DSC_8198.jpg

Executive Lounge e специално място, което ще Ви осигури най-високия клас услуги и неограничен достъп до всички зони в AQUAHOUSE Thermal & Beach.

Тук Вие определяте от какво имате нужда, за да е преживяването Ви точно такова, каквото си го представяте. Вие решавате с кого и как да споделите времето си, дали имате нужда от малко бягство само за Вас или искате да го споделите с някого.

DSC_8223.jpg

Тук можете да организирате частно парти или да намерите пълно уединение. Тук ще Ви предложим усещане за уют и комфорт – Executive lounge е пространство със собствена сауна, басейн и помещение за масаж, но ако имате нужда и от нещо друго, всички останали зони в комплекса са на Ваше разположение.

_DSC2244 (2).jpg

Цени

3 часа: 660.00 лв.

*всеки следващ час се доплаща: 198.00 лв.

Целодневен престой: 1320.00 лв.

Цената включва:

  • 2 бутилки Giustino B. Ruggeri
  • 10 бутилки минерална вода
  • 2 миксирани плата амюз буш
  • 2 плата сирена и плодове

*допустим брой гости: до 10 човека

DSC_8171.jpg

Еxecutive lounge разполага също с меню с богата гама от храни и напитки, както и специални пакети, които ще служат на всеки вкус и ще Ви позволят да поглезите себе си и Вашата компания.

За да направите Вашия престой още по-специален, на Ваше разположение в Executive lounge е Guest Relations мениджър, който ще отговори на всички Ваши запитвания и ще направи престоя Ви плавен и добре организиран.

За резервации: тел. +359 889 768 541