DJI_0406.jpg

За Комплекса

DJI_0034.jpg

AQUAHOUSE Thermal & Beach

За да предложим на нашите гости многообразието от възможности за релакс, възстановяване, спорт и забавления, комбинирахме всички уникални природни дадености на курорта Св. Св. Константин и Елена на едно място – в Аquahouse Thermal & Beach – най-новото и модерно водно съоръжение в курорта.

Термалният комплекс е разположен на самия морски бряг и предлага множество възможности за Балнео, СПА и Wellness туризъм. Разполага с 14 открити и закрити басейна и водни съоръжения с различна дълбочина и температура, захранвани с минерална вода.

B0060391.jpg

Здраве и красота чрез силата на минералната вода

АQUAHOUSE Thermal & Beach е дестинация за балнеология, балнеопрофилактика, СПА, Wellness, спорт, грижа за здравето, красотата, младостта и добрата кондиция. Минералната вода в комплекса е с показатели, които влияят благоприятно както на здравето, така и на цялостното общо състояние на организма.

В АQUAHOUSE Thermal & Beach са обособени 3 зони с различни възможности за почивка, рехабилитация, плаж и водни забавления. Те са удачни както за еднодневни посещения, така и за уикендите или ваканциите в курорта. Термалният комплекс е отворен целогодишно.

Виж повече

DSC03901.JPG

Св. Св. Константин и Елена

Само на няколко километра от Варна, сред живописен морски бряг и зеленина, се намира една от най-популярните български морски туристически дестинации – Св. Св. Константин и Елена – първият ни черноморски курорт, с който започва историята на морския туризъм и курортното дело в България.

Вече повече от век мястото предлага прелестното си крайбрежие, чистия си въздух, уютните си плажове и прохладната си свежест, а също здраве и красота чрез силата на морската вода и на лечебните минерални води в курорта.

Job_3043.jpg

Ресторант

В унисон с цялостната идея и с помощта на най-добрите специалисти по хранене е подбрано нашето специално меню – здравословно, приготвено по балансиран начин, удовлетворяващ както кулинарните любители и вегетарианците, така и почитателите на веган режима.

Job_3141.jpg

Фреш бар

На разположение са и коктейли, смутита и други освежаващи напитки на фреш бара. Вземете подходящата доза свежест и подарете на деня от положителната си енергия и добро настроение.