Партньорски хотели

Неозаглавен дизайн (40).png

Хотел Астор Гардън

Хотел Астор Гардън е най – новият петзевезден хотел, разположен в курорта Св. Св. Константин и Елена, на 8 км. от град Варна, сред прохладата на естествена зеленина, само на няколко крачки от морския бряг и AQUAHOUSE Thermal & Beach.

Хотелът разполага с 230 стаи и апартаменти, създадени, за да предизвикат едно наистина различно и незабравимо преживяване.

На разположение на гостите са два луксозни и стилни ресторанта:

Основен ресторант – Azzaro предлагащ блок маса за закуска, обяд и вечеря. Ако предпочитате по-интимна и изящна обстановка, индивидуално обслужване и отбрани спецелитети от европейската и национална кухня, на Ваше разположение е и a la carte ресторант Monty.

Вижте повече

Неозаглавен дизайн (41).png

Вила Чинка

Новото крайбрежно кътче в курорта Св. Св. Константин и Елена.

Разположена на самия бряг на морето, Вила Чинка обещава да Ви плени с очарователни панорами към безкрайното синьо и ще Ви предложи почивка в елегантни, луксозни и комфортни апартаменти.

В ресторант Вила Чинка ще можете да се насладите на галещи сетивата ястия от средиземноморската кухня.

Вижте повече

Неозаглавен дизайн (79).png

Хотел Приморски

Модерният хотелски комплекс е разположен само на 120 м от плажа в курорта Св. Св. Константин и Елена.

Хотел Приморски предлага уникално съчетание на атрактивна локация, впечатляваща архитектура и интересни интериорни решения. Хотел „Приморски“, като иновативна концепция, е част от многофункционалния комплекс за търговия, услуги и развлечения - Търговски център „Приморски“.

Хотел „Приморски“ разполага с 57 стаи, които напълно покриват изискванията на съвременните пътуващи и предлага отлични условия за пълноценна и незабравима почивка. За удобство на гостите е предвиден подземен паркинг.

Вижте повече