3d0b535fb7088d3eac7ffa3c861a052ddc84c3c3.jpg

Алготерапевтична програма

АЛГОТЕРАПЕВТИЧНА програма - с обезболяващо и противовъзпалително въздействие, за младост и свежест

Продължителност: 7 процедурни дни – 25 процедури - 761.00 лв.

Терапевтичен комплекс:

  • Лекарски преглед от специалист по физикална и рехабилитационна медицина с назначаване на индивидуален лечебен план и програма, съобразно здравословното състояние – в началото и края на програмата.

  • Кинезитерапия в минерален басейн – 7 броя

  • Масаж-частичен / "Тангентор" – 6 броя

  • Калолечение / увивания с водорасли – 5 броя

  • Солна стая – 7 броя

  • Слънчеви бани и морски къпания – всеки ден

  • Лечебната програма се провежда под ръководството и методичен контрол на специалист по физикална и рехабилитационна медицина.

Подходяща за: за отслабване, детоксикация, възстановяване след раждане, елиминиране на течности от организма. Има антисептично и болкоуспокояващо действие, засилва имунитета, прилага се при лечение на хронична съдова недостатъчност.

Ефекти: програмата има подмладяващ ефект, тъй като водораслите правят кожата гладка и еластична. Морската кал и водораслите спомагат подобряването на периферния кръвен поток и на лимфния дренаж, с тяхна помощ изчезват отоците. Оказват защитно действие на вените, подобряват състоянието на кръвоносните съдове и могат да бъдат полезни при разширени вени. Имат обезболяващо и противовъзпалително действие, понижават риска от образуването на тромби. Подпомагат отслабването като ускоряват обмяната на веществата, имат положително действие върху ендокринната система, а също и минерализиращ и анти-стрес ефект.

За повече информация и резервации: +359 52 812 812, info@aquahouse.bg

Балнео програмата не може да се комбинира с други отстъпки или активни промоции.