Балнеолечение

Aquahouse Thermal & Beach е отличен избор за всеки човек, който има необходимост от качествен и надежден курс на балнеолечение. Термалният комплекс е най-новото и модерно водно съоръжение в курорта Св. Св. Константин и Елена, като е разположен на самия морски бряг. Разполага с 14 открити и закрити басейна с различна дълбочина и температура, които са захранвани с минерална вода. Изграден е също така Медикъл център, в който се практикуват широка гама от процедури, свързани с физическото и психологическото здраве. В следващите редове ще ви разкажем малко повече за ползите и преимуществата, които бихте могли да получите, залагайки на балнеолечение в Aquahouse Thermal & Beach.

 Балнеолечение 1
Балнеолечение - оферти
 Балнеолечение 2
Балнеолечение - Заповядайте при нас!
 Балнеолечение 3
Балнеолечение - Подарете си незабравимо изживяване!

Лечебни свойства  

На балнеолечение се подлагат хора, страдащи от различни заболявания или изпитващи определен дискомфорт в своето ежедневие. Процедурите с минерална вода биха могли да помогнат за контрол развитието на прогресивни заболявания на костите и ставите, като например артрита. От друга страна, залагането на балнеолечение е добро решение и за хора, страдащи от хронични проблеми в областта на кръста и гръбначния стълб. Решение, което би могло да подтисне нежеланите симптоми и да възвърне нормалното ежедневие на човека.

Кондиционни ползи 

Стресът и напрежението са сред главните фактори, влияещи негативно върху кондицията на човек и неговото здравословно състояние в дългосрочен план. Балнеолечението е доста ефективен метод за овладяването на въпросните фактори.  СПА процедурите с минерална вода в Aquahouse Thermal & Beach ще ви помогнат да се отпуснете и да забравите за обичайните си проблеми и грижи. А това би довело до справяне с чувството на безпокойство, както и до по-качествени и пълноценни сън и почивка през нощта.

Изчистване на организма 

Периодично човешкият организъм има нужда да се изчисти от вредните бактерии и микроорганизми. Точно с това е свързана и една от основните функции на балнеолечението. СПА процедурите почистват тялото ви от токсините, намалявайки по този начин рискa от различни заболявания. 

Здрава и красива кожа

Друга значима полза от балнеолечението се отнася към състоянието и външния вид на човешката кожа. Процедурите с минерална вода в Aquahouse Thermal & Beach ще допринесат за съхраняване нейната хидратация и еластичност, забавяйки процесите на стареене. В допълнение, балнеолечението премахва мъртвите клетки на кожата, като същевременно отваря порите и ги почиства максимално ефективно.

 

Лечебни свойства
Кондиционни ползи
Изчистване на организма
Здрава и красива кожа