7dcf91ef6ee08e8cdcf35c2497d408718992e907.jpg

Нови Терапии от Dr. Spiller - Перфектната Грижа за Лицето През Лятото

Представяме ви три нови терапии от козметичния бранд Dr. Spiller, подходящи за целогодишно приложение и особено препоръчителни за летния сезон. Насладете се на луксозна грижа за кожата с нашите специално подбрани процедури, които ще обновят и обогатят вашата рутинна грижа за лице. В козметичния салон на Aquahouse Thermal & Beach вече предлагаме тези терапии, които можете да комбинирате с всички процедури на марката. Ето и новите ни предложения:

Хидро-Марин Терапия Цена: 120.00 лв | Продължителност: 70 минути

Освежаваща и дълбоко хидратираща терапия с екстракти от морски водорасли. Минералите и микроелементите в състава мощно овлажняват кожата и допринасят за нейната детоксикация. Резултатът е освежена, чиста и здрава кожа с избистрен тен. Тази терапия е идеална за поддържане на кожата ви свежа и хидратирана през цялата година.

Алое Вера Лифтинг Терапия Цена: 120.00 лв | Продължителност: 60 минути

Подходяща за отпусната и застаряваща кожа, тази терапия осигурява незабавен ефект на освежаване, стягане и подмладяване. Благодарение на силата на алое вера, кожата ви ще изглежда по-млада и по-стегната, като ще се чувствате подмладени и освежени.

Терапия с Копринен Комплекс Цена: 140.00 лв | Продължителност: 60 минути

Тази процедура е идеална за дехидратирана кожа с фини линии и бръчки. След приложение кожата ви ще бъде освежена и озарена, фините линии ще бъдат загладени, а тенът - изравнен. Освен това, терапията помага за превенция от задълбочаване на бръчките, като оставя кожата овлажнена и копринено мека.

Защо да изберете нашите нови терапии?

Ние от Aquahouse Thermal & Beach се стремим да предложим най-иновативните и ефективни козметични процедури. С въвеждането на тези нови терапии, вие получавате:

  • Обновяване и обогатяване на асортимента: Постоянно се стремим да подобряваме и разширяваме нашите предложения, за да отговорим на всички Ваши нужди и желания.

  • Целогодишна грижа за кожата: Терапиите са подходящи за всеки сезон, особено през лятото, когато кожата има нужда от специална грижа.

  • Висококачествени продукти: Всички терапии са създадени с най-висококачествени продукти от Dr. Spiller, известен със своите ефективни и природосъобразни решения за грижа за кожата.

Заповядайте при нас и открийте как новите терапии от Dr. Spiller могат да преобразят Вашата кожа.

Запишете своя час още днес и се насладете на перфектната грижа за лицето!

За повече информация и резервации: +359 52 812 812, info@aquahouse.bg