a3a2ecd54e5dd70aa846b5aec2d212447675fa9c.png

Medik8 - Професионална грижа за вашата красота

ТЕРАПИИ ЗА ЛИЦЕ С МЕДИЦИНСКА КОЗМЕТИКА "Medik8"

"Medik8" е марка за професионална грижа за кожата. Това означава, че продуктите се предлагат от обучени специалисти в обекти като естетични клиники, естетични центрове и по-добрите салони за красота, както и специализирани уебсайтове.

С дългогодишен опит в създаването на формули, "Medik8" знаят точно какво трябва се съдържа в тях. Като иновативен бранд, който не спира да се учи и непрекъснато се стреми да подобри широката гама от продукти, Medik8 правят бързи промени във всички формули, за да гарантират, че продуктите отговарят на най-новите открития в сферата.

Съществуват хиляди активни съставки. Съвършенството идва не само от подбора и източника на тези съставки, но и от начина, по който те се комбинират във формулата. Всяка от сериите на "Medik8", предназначени за справяне с различни кожни проблеми, има основна гама от съставки, която се съдържа във всеки продукт. Например, оксиресвератролът се използва в изсветляващи продукти, а салициловата киселина е ключова съставка в серията против несъвършенства. Всички съставки са внимателно подбрани въз основа на задълбочени изследвания, действието им върху кожата и положителният ефект върху тена й.

"Красива кожа за цял живот" - Това е мисията на бранда. "Medik8" дават възможност на хората да поддържат кожата си здрава и красива. Как да постигнете “Красива кожа за цял живот” – това е лесно, просто се доверете на професионалистите.

Терапии:

1. Platinum Facial - 60 мин. | 109 лв.

Подмладяваща терапия за всеки тип кожа. Незабавен лифтинг ефект, изглажда линиите и бръчките и разкрива младежкия вид на кожата.

2. Deep Hydration Facial - 60 мин. | 97 лв.

Интензивна хидратираща и възстановяваща терапия. За всеки тип кожа, специално суха и дехидратирана.

3. Clarity Facial - 60 мин. | 85 лв.

Дълбокопочистваща терапия за лице с противовъзпалително и антибктериално действие. Подходяща за всеки тип кожа, особено мазна и проблемна/акнеична.

4. Calming Facial – 60 мин. | 97 лв.

Терапия за чувствителна и склонна към зачервяване кожа. Терапия за лице предназначена специално за чувствителна и кожа предразположена към зачервяване.

5. Brightening Platinum Facial – 60 мин. | 97 лв.

Терапия против нежелана пигментация, за блестяща кожа и изравнен тен.

6. Pore Refining Facial - 60 мин. | 97 лв.

Дълбокопочистваща терапия против широки пори и несъвършенства. Подходяща за мазна/комбинирана и зряла кожа.

7. Revitalising Eye Ritual - 50 мин. | 73 лв.

Eксклузивна подмладяваща терапия за околоочен контур. Незабавен лифтинг ефект, изглажда линиите и бръчките и озарява околоочната зона, за да разкрие младежкия вид на кожата.

Моля, имайте предвид, че е необходима предварителна резервация на тел: +359 52 812 812.