c4eaab1ca92f8df43cc24c8fb4689cbbab379497.jpg

Релаксация

Релаксация в Аquahouse Thermal & Beach

Аquahouse Thermal & Beach е идеалното място, където можете да се насладите на заслужена почивка и релаксация. Термалният комплекс е изграден насред уникалните природни дадености и приказните пейзажи на най-стария морски курорт у нас "Св. св. Константин и Елена". Той разполага с 14 открити и закрити басейни, захранвани с минерална вода. В следващите редове ще ви дадем няколко основателни причини да посетите именно АQUAHOUSE Thermal & Beach, когато имате нужда да се отдалечите за малко от стреса на интензивното и натоварено работно ежедневие.

Обособена Уелнес зона

В Аquahouse Thermal & Beach е обособена отделна зона за релаксация, която изразява в пълна степен Уелнес концепцията. Или казано с други думи, концепцията за щастие, благополучие и комфорт на човека. Всички съоръжения и услуги в зоната са предназначени именно да ви предоставят върховни нива на вътрешно удовлетворение и хармония. Елегантната обстановка, разнообразните удобства, царящото спокойствие, както и прекрасните пейзажи към морския бряг ще ви помогнат да се отдадете на релаксацията, от която сте имали нужда дълго време.

Лечебни и СПА процедури

 Релаксация 1
 Релаксация 2
 Релаксация 3

Уелнес зоната дава възможност за подлагане на редица лечебни и СПА процедури, в зависимост от конкретните нужди и изисквания на клиента. Предлагаме отпускащи СПА процедури, които ще освободят тялото ви от напрежението и ще направят вашата релаксация значително по-качествена и ефективна. Хората, страдащи от хронични заболявания на костите и ставите или пък често изпитващи дискомфорт в областта на кръста и гръбначния стълб, могат да се възползват от специални лечебни програми, потискащи нежеланите симптоми и възвръщащи нормалната ежедневна кондиция.

Козметични и фитнес услуги

Козметичните и фитнес услугите също са част от цялостната Уелнес концепция, внедрена от Аquahouse Thermal & Beach. Те правят процеса на релаксация още по-ефективен и позволяват на човек да се погрижи подобаващо за своето тяло. Терапиите в козметичния център осигуряват надеждна грижа за кожата на лицето, благодарение на висококачествените продукти от сериите Dr. Spiller, VOYA Organic и LINEA SPA. Фитнес залата пък е оборудвана с професионални уреди за множество силови и функционални тренировки, като непрекъснато се провеждат и групови занимания за доброто настроение и релаксацията на трениращите.

Места за вкусно похапване  

Когато става въпрос за постигането на качествена и пълноценна релаксация, няма как да пропуснем вкусната и прецизно приготвена храна. Нашият изискан ресторант предлага здравословно и добре балансирано меню, което ще удовлетвори предпочитанията както на кулинарните любители, така и на вегетарианците и веганите. Изграден е също така фреш бар, който ще ви предложи богата гама от коктейли, смутита и други типове освежаващи напитки.