9817b238e0a72fc64af600f99d55711eccde5282.jpg

СПА процедури

АQUAHOUSE Thermal & Beach се разполага на самия морския бряг, в курорта "Св.св. Константин и Елена". Комплексът събира на едно място СПА процедури, спорт, възстановяване, релакс и забавление. АQUAHOUSE Thermal & Beach е термален комплекс, с множество възможности за балнео и уелнес туризъм и спа процедури. И всичко това - на брега на морето, в един от най-хубавите курорти в България. 

СПА процедури и още нещо!

АQUAHOUSE Thermal & Beach разполага с 14 открити и закрити водни съоръжения, захранвани с минерална вода. Така не само ще се насладите на лъчите на слънцето и морския въздух, а и на ползите от минералната вода и СПА процедурите!

Комплексът ще ви изненада - при нас няма да скучаете и за миг! Възможностите са многобройни и можем да запълним целия ден със СПА процедури. А след няколко дни при нас, ще бъдете по-здрави и по-красиви.

Освен разнообразието от водни съоръжения, можете да се възползвате от СПА процедури - финландска сауна, билкова инфраред сауна, хамам, парна баня, солна стая.

СПА процедури в Аquahouse Thermal & Beach

Водата, използвана в АQUAHOUSE Thermal & Beach се характеризира като хипертермална, с температура 46⁰С, минерализирана - с обща минерализация 553 мг/л, хидрокарбонатна натриево-калциево-магнезиева вода, което я прави подходяща за различни терапевтични приложения.

При питейна употреба, водата оказва благоприятно действие върху стомашно-чревни, жлъчно-чернодробни, бъбречно-урологични, метаболитни заболявания.

СПА процедурите и външното балнолечение е благоприятно при проблеми с опорно-двигателния апарат, периферната нервна система, ортопедични и травматологични заболявания, кожни и гинекологични заболявания.

В комплекса има 3 зони с възможност за рехабилитация, почивка и плаж. АQUAHOUSE Thermal & Beach и СПА процедурите, които ви предлагаме са достъпни целогодишно.

СПА процедури 1
СПА процедури 2
СПА процедури 3

Описание на зоните в комплекса:

СПА процедури - Водна зона

АQUAHOUSE Thermal & Beach ще ви изненада с възможностите, които предлага! На ваше разположение са различни по големина, вътрешни и външни басейни, 25-метров плувен басейн, горещ терапевтичен басейн, външна финландска сауна, джакузи.

СПА процедурите са полезни през цялата година – и в топлите и студените месеци е важно да обръщаме внимание на здравето си. Топлата сауна влия благоприятно на кръвообращението, подобрява тонуса и засилва имунната система. Този тип СПА процедури – тип финландска сауна, повишават температурата на тялото и стимулират потните жлези, което подпомага отделянето на токсини от тялото.

СПА процедури и Термална зона

АQUAHOUSE Thermal & Beach е перфектен избор, както за лятото, така и за зимата. Предлагаме ви възможност за СПА процедури, балнеолечение, балнеопрофилактика целогодишно!

Термалната зона на комплекса предлага вътрешни и външни басейни, както и терапевтичен минерален басейн с температура – до 42°C.

Представете си колко е красиво морето през зимата – студеният въздух, вълните и празният бряг – една от най-романтичните гледни. И особено ако бъдат гледани от горещ минерален басейн на открито… Високата температура на откритите басейни и пленяващата морска гледка осигуряват не само здравословно, но и вдъхновяващо изживяване. А след минералната вода, ви предлагаме СПА процедури и посещение на финландска сауна, билкова инфрачервена сауна, хамам, парна баня, солна стая, вътрешен контрастен басейн.

СПА процедури и Wellness зона

Предвид напрегнатото ежедневие, в което живеем, всеки търси своя начин за освобождаване на стреса, отпускане, физическа и ментална почивка. Важно е да намираме време за себе си, да разберем какво влияе най-добре на душата и тялото ни и често да се почиваме от работа и забързани графици.

АQUAHOUSE Thermal & Beach събира на едно място няколко „средства за бягство и релакс“. От една страна това са СПА процедурите, водата, цялостната обстановка – а от другата е морето! Морето носи спокойствие, както през лятото, така и през зимата. Вълните вдъхновяват творците, засилват любовта и ни пренасят на едно по-приятно място.

Wellness зоната е съчетание от минерална вода, море, слънце и благоприятен климат. СПА процедурите и балнеолечението са един от най-добрите начини за разкрасяване, възстановяване, лечение и рехабилитация.

Освен СПА процедури, комплексът предлага богата гама от лечебни програми, предназначени за хора, които имат нужда от лечение, профилактика и рехабилитация на редица заболявания. И тъй като процедурите, които ви предлагаме са не само релаксиращи, но и благоприятни за здравето, сме предвидили квалифициран и подготвен персонал, с когото да консултирате проблемите и нуждите си, а ние да ви предложим подходяща терапия!

СПА процедурите са чудесен начин да освежите тялото си, да релаксирате и в същото време да се възстановите. Залагаме на квалифицирани терапевти, които ще погледнат на вас и нуждите ви, на първо място от медицинска гледна точка. Можете да изберете от:

СПА процедури – масажи

Масажите третират повърхностните и по-дълбоки слоеве на мускулите, задължителни при раздвижване, прекомерно натоварване, схващане, намалена активност. Масажите и цялостните СПА процедури, от които са част, варират спрямо използвания натиск, движения на терапевта, участие на масажирания, използвани масла, аромати. Можете да изберете от класически, арома и лечебен масаж, рефлексотерапия, спортен масаж, тайландски масаж, аюрведа. Доверете се на специалистите, за да се почувстват тялото и духът ви тонизирани.

СПА процедури – антицелулитни

Голяма част от дамите имат целулит, който най-често се появява на хормонална база и не зависи от телесното тегло, ежедневната активност и спорта. Процедурите, които предлагаме са разнообразни, като най-важното за всяка дама е да бъде консултирана и да използва най-подходящата терапия за нейното тяло. Използваме апарат Body Jet, правим пресотерапия, масаж, ритуал с водорасли Ламинария, стягаща терапия с гипсови бермуди. Този тип СПА процедури са важни, тъй като появата на целулит ако не бъде третирана, води до увеличението му. За самочувствие, здраве и красота!

СПА процедури – СПА ритуали

Ритуалите доставят радост на душата и тялото. Лицето е изложено на външни влияния постоянно – студ, вятър, слънце – трябва да се грижим за него повече, ако искаме то да бъде сияйно и красиво. СПА процедурите включват пилинг, пенен масаж, султан и джансу масаж, антистрес терапии, органик вана с водорасли, детокс терапия, органик вана с водорасли, терапия Българска роза и Рахима, маска за тяло. Специалистите в комплекса ще ви помогнат да изберете най-подходящата СПА процедура за вас. И да си тръгнете по-млади след нея.

АQUAHOUSE Thermal & Beach е бижу в комплекс "Св. св. Константин и Елена". Разнообразието от басейни, балнеолечебни възможности и СПА процедури – и всичко това, с гледка към морето – го правят изключителен. Заслужавате подобен комфорт! Посетете АQUAHOUSE Thermal & Beach по всяко време на годината!