5f91cd0efdf2a71d54766afe8d330d6ba12d3d72.jpg

СПА терапии и процедури

СПА терапия

Видове програми за СПА терапия в Аquahouse Thermal & Beach

Аquahouse Thermal & Beach е най-новото и модерно водно съоръжение в "Св. Св. Константин и Елена". То уверено продължава десетилетията традиции на курорта в сферата на балнеолечението и балнеотуризма. Гостите на Аquahouse Thermal & Beach могат да се възползват от 14 открити и закрити басейна с минерална вода, която се отличава с най-високо качество и отлични лечебни и профилактични свойства. Екипът ни е създал и специални програми за СПА терапия, насочени към удовлетворяване на конкретни нужди на човека. В следващите редове ще ви разкажем малко повече за видовете програми за СПА терапия, измежду които можете да избирате в Аquahouse Thermal & Beach

За овладяване на стреса

Стресът е сред най-големите проблеми на работещия човек в съвременното интензивно и натоварено работно ежедневие. Ефективната СПА терапия е способна да ви освободи от него и да ограничи негативното му влияние върху вашето физическо и психическо здраве. Програмите за СПА терапия, които Аquahouse Thermal & Beach може да ви предложи за овладяване на стреса, са "Аюрведична програма", "Баланс и Хармония" и "Дигитален детокс".

За отслабване и детоксикация

Предлагаме също така програми за СПА терапия, насочени към сваляне на излишните килограми и освобождаване на организма от всички вредни вещества и токсини. Такъв тип програми за СПА терапия са Детокс програма, Алготерапевтична програма и Високоинтензивна програма.

За лечение и профилактика

Програми за СПА терапия, подходящи за хората, които страдат от хронични заболявания на костите и ставите или пък имат чести проблеми с болка и дискомфорт в кръста или гръбначния стълб. В зависимост от вашето състояние и нужди, в Аquahouse Thermal & Beach бихте могли да избирате измежду Лечебна програма, Таласотерапевтична програма и Медицинска СПА програма.

За здравословен живот

Към тази категория програми за СПА терапия бихме могли да отнесем "Активно здраве". Програмата е отличен избор за хора, които спортуват и имат здравословен начин на живот(или пък искат да практикуват такъв в бъдеще). Избирайки "Активно здраве", ще имате възможност да съчетаете физическите упражнения с лечебни процедури и балансирам режим на хранене за пълно презареждане на вашето тяло.

За романтична ваканция с любимия човек

В каталога ни е налице и програмата "Wellness a la carte", която ще ви предостави романтична СПА ваканция за двама. Насладете се на процедури за здраве и красота, пълноценна почивка и незабравими преживявания заедно с любимия човек!

 

За допълнителна информация относно цените, моля, кликнете ТУК.