DSC_7840.jpg

Лечебна програма

ЛЕЧЕБНА програма - При заболявания на опорно-двигателния апарат и периферната нервна система

Продължителност:

5 процедури дни - 493 лв.

7 процедурни дни - 685 лв.

20 процедурни дни - 1760 лв.

Терапевтичен комплекс:

  • Лекарски преглед от специалист по физикална и рехабилитационна медицина с назначаване на индивидуален лечебен план и програма, съобразно здравословното състояние – в началото и края на програмата.

  • Електролечение / ултразвук – 7 броя

  • Тангентор / частичен масаж – 3 броя

  • Компреси с луга /калолечение – 4 броя

  • Кинезитерапия в минерален басейн – 7 броя

  • Ежедневно посещение на една от посочените процедури: парна баня, сауна/класическа или инфраред/ солна стая.

  • Лечебната програма се провежда под ръководството и методичен контрол на специалист по физикална и рехабилитационна медицина.

Подходяща за: Програмата е подходяща за профилактика и балнеолечение на следните състояния:-дегенеративни ставни заболявания – коксартроза, гонартроза, спондилартроза, генерализирана деформираща артроза-увреждане на междупрешленните дискове – дископатии, дискови хернии -възпалителни ставни заболявания – моно и полиартрити, периартрити, бурсити, инсерционити, ставни синдроми при системни заболявания и др. състояния след фрактури и хирургичното им лечение -състояния след артроскопия и ендопротезиране на тазобедрена,Колянна и раменна става

Ефект: Противовъзпалителното въздействие, намаляването на мускулния спазъм и болката водят до увеличаване обема на движение на ставите и функционално възстановяване на ставно-мускулния апарат. Съчетаването на баленолечението с лечебна минерална вода и калолечението с лиманна кал има хондропротективно действие и се постига положителен ефект върху опорно-двигателния апарат.

За повече информация и резервации: +359 52 812 812, info@aquahouse.bg

*Балнео програмата не може да се комбинира с други отстъпки или активни промоции.