b80e3ef3aef76de85cfe3c57cd0f9cc34e3e6b21.jpg

Уелнес

AQUAHOUSE Thermal & Beach е термален комплекс, разположен на самия морски бряг в курорта "Св. св. Константин и Елена". Той предлага на своите посетители поредица от страхотни възможности за балнео, СПА и Уелнес туризъм. Разполагаме с 14 открити и закрити басейна, захранвани с минерална вода. Използвайки вълшебната сила на минералната вода, ние се стараем да гарантираме на гостите си максимални дози комфорт и блаженство, отпускайки напълно съзнанието им и освобождавайки ги от натрупаните през традиционното ежедневие количества стрес и напрежение. В следващите редове ще Ви разкажем малко повече за нашата Уелнес зона, както и за преживяванията, на които можете да се насладите в нея.

СПА процедури

Уелнес зоната на AQUAHOUSE Thermal & Beach може да бъде за вас едно своеобразно бягство от интензивното и натоварено работно ежедневие. Това е мястото, на което ще имате възможност да забравите за обичайните си грижи и проблеми, и да се отдадете на пълноценна физическа и ментална почивка. Ние ще ви предложим богата гама от масажи и цялостни СПА процедури, като опитните ни специалисти ще ви препоръчат най-подходящата такава, в зависимост от вашите конкретни нужди и изисквания. След края на Уелнес преживяването ще си тръгнете подмладени, освежени и в отлично настроение и кондиция.

 Уелнес 1
 Уелнес 2
 Уелнес 3

Медицински център

За да използваме в пълна степен полезните свойства на минералната вода, ние от AQUAHOUSE Thermal & Beach сме създали Медицински център, който е част от Уелнес зоната в комплекса. Лечебните програми, предлагани от медицинския ни център, са подходящи за хора, които се нуждаят от лечение, профилактика и рехабилитация на определени заболявания. Става въпрос най-вече за прогресивни заболявания на костите и ставите, както и за хронични проблеми в областта на кръста или гръбначния стълб. Лечебните процедури в нашата Уелнес зона ще ви помогнат да забавите развитието на въпросните заболявания, както и да възвърнете спокойствието и комфорта в ежедневието си.

Козметичен център

С понятието „уелнес“ се обозначава цялостна концепция за щастие, благополучие и успех в живота. Точно тази концепция прилагаме на практика чрез Уелнес зоната в AQUAHOUSE Thermal & Beach. Освен на СПА и лечебни процедури, тук можете да се подложите и на козметични такива от най-високо качество. Ние ще се погрижим за здравословния и красив вид на вашата кожа, както и за съхраняването на гладкостта и еластичността й във времето. За целта работим с най-добрите козметични линии на пазара, като например Dr. Spiller, VOYA Organic и LINEA SPA.

Спорт и групови занимания

Спортът и физическата активност са задължителна част от цялостната Уелнес концепция. AQUAHOUSE Thermal & Beach ви предлага фитнес зала с разнообразни уреди за силови и функционални тренировки, подходящи за всеки вкус и предпочитание. За да бъдат физическите тренировки още по-приятни и забавни, редовно провеждаме групови занимания, а клиентите ни имат възможността докато работят върху своето тяло, да се наслаждават на прекрасна гледка към морския бряг.