Как да изберете най-добрите балнеолечебни пакети за своите нужди?

 

Балнеотуризмът у нас набира все по-голяма скорост през последните години. Тази тенденция ясно показва, че съвременният работещ човек търси начини да се отърси от високите нива на стрес, натрупващи се в ежедневието, и да се наслади на релаксираща и пълноценна почивка. Ако и вие спадате сред споменатата група хора, днешната статия от блога на Aquahouse Thermal & Beach е точно за вас. В следващите редове ще ви дадем полезни съвети за това как да се ориентирате в богатата гама от балнеолечебни пакети на пазара и да изберете най-подходящия такъв за своите нужди:

Преценете колко дълга почивка ви е нужна

Замислете се колко дълга почивка ще ви е нужна, за да можете да се разтоварите от цялото изпитвано напрежение и да се насладите на ефективен и зареждащ релакс. Достатъчен ли ще бъде един уикенд или ви трябва поне седмица? След като вземете решение относно този аспект, ще можете да се насочите към удачни за вас балнеолечебни пакети и съответно да подберете най-изгодните оферти на пазара.

Заложете на подходяща дестинация

Дестинацията е много важна, когато става въпрос за избор на балнеолечебни пакети. Препоръчваме ви да заложите на дестинация, която ще ви предостави подходящи условия за отдих и ще подсили допълнително ефекта от провежданите СПА процедури. Чудесен избор биха били СПА дестинациите по Черноморието, позволяващи ви да комбинирате качествено балнеолечение с приятна морска ваканция. Една от тези дестинации е Св. Св. Константин и Елена. Курортът предлага уникално съчетание от златисти плажове, красива природа и зашеметяващи пейзажи, което ще ви гарантира множество положителни емоции и незабравими моменти.

 Най-добрите балнеолечебни пакети  1
Най-добрите балнеолечебни пакети - оферти
 Най-добрите балнеолечебни пакети  2
Най-добрите балнеолечебни пакети - Заповядайте при нас!
 Най-добрите балнеолечебни пакети  3
Най-добрите балнеолечебни пакети - Подарете си незабравимо изживяване!

Проверете за наличието на необходимите ви процедури

При оглеждане на различните балнеолечебни пакети, проверете дали в тях са налични всички необходими ви процедури. Ако целта на почивката ви е просто релакс и разтоварване от стреса, едва ли ще имате някакъв проблем. Класически масаж и други традиционни процедури могат да се открият във всички СПА хотели и центрове. В случай обаче, че страдате от определени здравословни проблеми и се нуждаете от специфични лечебни програми, изборът на балнеолечебни пакети несъмнено трябва да бъде направен доста по-внимателно и прецизно.

Търсете допълнителни услуги и екстри

За да бъде вашата СПА почивка максимално приятна и полезна, търсете допълнителни услуги и екстри към предлаганите балнеолечебни пакети. Като например места за хранене, в които можете да похапнете вкусна и здравословна храна, козметични услуги, възможност за провеждане на фитнес тренировки и т.н. Не забравяйте, че уелнес концепцията е съвкупност от множество аспекти и колкото по-голяма част от тях са налице, толкова по-значим ще бъде положителният ефект за вашето здраве и кондиция.  

Aquahouse Thermal & Beach е най-модерният термален комплекс в курорта Св. Св. Константин и Елена. Разполагаме с 14 открити и закрити басейна с лечебна минерална вода, както и със собствен Медикъл център, в който се предлагат богата гама от масажи и вани, релаксиращи СПА терапии и специални лечебни и профилактични програми. В допълнение, можете да се възползвате от услугите на ресторант, предлагащ балансирано и здравословно меню, козметичен салон, работещ с продукти от най-високо качество, и отлично оборудвана фитнес зала. При избиране на предлаганите от комплекса балнеолечебни пакети, имате възможност да отседнете в някой от хотелите, принадлежащи към партньорската ни мрежа (Азалия, Астор Гардън).

Балнеолечебни пакети от Aquahouse Thermal & Beach – правилния избор за вашето здраве, кондиция и добро настроение!   

 

Преценете колко дълга почивка ви е нужна
Заложете на подходяща дестинация
Проверете за наличието на необходимите ви процедури
Търсете допълнителни услуги и екстри