beautiful-young-woman-lying-and-waiting-for-her-massage-spa-concept.jpg

СПА програми

В AQUAHOUSE Thermal & Beach продължаваме дългогодишните традиции на курорта в областта на балнеологията, балнеолечението, профилактиката и рехабилитацията и ще подготвим най-подходящата за Вас терапевтична или възстановителна програма.

Балнеолечебни пакети

Балнеолечебни пакети на Аquahouse Thermal & Beach

Аquahouse Thermal & Beach е най-новото и модерно водно съоръжение в курорта Св. Св. Константин и Елена. Термалният комплекс се намира на самия морски бряг и предоставя за нуждите на своите гости 14 открити и закрити басейна, захранвани с минерална вода. В следващите редове ще разберете малко повече за предлаганите от Аquahouse Thermal & Beach балнеолечебни пакети, какво включват те и какви ползи биха предоставили за вашето здраве и кондиция.

Лечебни процедури и програми

Наличните в каталога на Aquahouse балнеолечебни пакети предлагат на клиента възможност за избор между редица лечебни процедури и програми, в зависимост от неговите конкретни нужди. Сред тези лечебни процедури и програми са електротерапията, магнитотерапията, калолечението и хидротерапията. Св. Св. Константин и Елена е сред балнеокурортите с най-високо качество на минералната вода. Тя притежава отлични лечебни и профилактични свойства, които несъмнено ще усетите при залагане на нашите балнеолечебни пакети.

 Балнеолечебни пакети 1
Балнеолечебни пакети - оферти
 Балнеолечебни пакети 2
Балнеолечебни пакети - Заповядайте при нас!
 Балнеолечебни пакети 3
Балнеолечебни пакети - Подарете си незабравимо изживяване!

СПА терапии и процедури

В различните балнеолечебни пакети на Аquahouse Thermal & Beach могат да се открият и множество отпускащи СПА терапии и процедури. Благодарение на тях ще освежите своето тяло и ще се насладите на пълноценна почивка и релаксация. Предлагаме разнообразни масажи (класически, арома, спортен, аюрведа), антицелулитни процедури, както и специални СПА ритуали (органик вана с водорасли, детокс терапия Hydro-Marin, маска на тяло).

Цялостна уелнес концепция

Избирайки балнеолечебни пакети на Аquahouse Thermal & Beach, вие ще получите не просто отделни лечебни или СПА процедури, а цялостна уелнес концепция за вашето здраве, благополучие и добро настроение. Част от нашите балнеолечебни пакети са процедурите за кожата на лицето, прилагани в козметичен център и реализирани с употребата на висококачествените продукти от сериите Dr. Spiller, VOYA Organic и LINEA SPA. В комплекса е изградена и фитнес зала, предлагаща множество професионални уреди за силови и функционални тренировки, както и редовни групови занимания  за забавление и положителни емоции.

Допълнителни екстри

В рамките на избраните балнеолечебни пакети ще получите и редица допълнителни екстри за вашето приятно прекарване. Гостите на Аquahouse Thermal & Beach имат възможност да се възползват от услугите на ресторант със здравословно и добре балансирано меню за всеки вкус, както и на фреш бар, предлагащ коктейли, смутита и още редица освежаващи напитки. Редовно изготвяме специални оферти за календарни празници, лични поводи, бизнес срещи и други събития, които са част от живота и ежедневието на съвременния човек.

 

Балнеолечебни пакети на Аquahouse Thermal & Beach
Лечебни процедури и програми
СПА терапии и процедури
Цялостна уелнес концепция
Допълнителни екстри