Тайните на СПА центровете за гарантиране на ефективната ви релаксация

Повече от ясни са ползите на СПА процедурите по отношение отпускането на човешкото тяло и гарантирането на една спокойна и пълноценна почивка. Освен самите процедури обаче, добрите СПА центрове съумяват да използват и други фактори, за да осигурят максимално приятно изживяване на своите гости. Сред тези фактори са интериорът и подредбата на стаите за процедури, осветлението, ароматите, възможностите за контакт с останалите почиващи. В следващите редове ще ви разкажем малко повече за тайните на СПА центровете, позволяващи им да ви предоставят перфектните условия за ефективна релаксация:

Подредбата на стаите за процедури

Освен чисти и удобни маси за процедури, СПА центровете се грижат и за това да бъде направена подредба на цялата стая, стимулираща отдиха и релаксацията на клиента. Дори необходимите продукти за терапиите се разопаковат по-рано, за да не ви смущава шумът от опаковките. А релаксиращите вани са напълнени предварително, за да се избегне ненужното пускане и спиране на крана, след като вече сте пристигнали в помещението.

Слабата осветеност 

Ако сте посещавали специализиран СПА център, вероятно сте забелязали, че коридорите, водещи към помещенията за процедури, са слабо осветени. Това отново се прави с цел подготовка на гостите за пълноценна релаксация. Затъмнената атмосфера успокоява съзнанието на човека и го предразполага да се отпусне и да се наслади на усещанията за комфорт и блаженство, които ще изпита по време на процедурите.

Подходящите аромати

СПА центровете се грижат за това всички ваши сетива да бъдат в състояние на покой и релаксация. Дори и да не се подлагате на специални процедури по ароматерапия, със сигурност ще бъдете заобиколени от множество приятни аромати. Аромати на благотворни растения, билки и масла, които ще поставят началото на ефективната ви релаксация дори преди самите процедури да са започнали.

 Тайните на СПА центровете  1
Тайните на СПА центровете - оферти
 Тайните на СПА центровете  2
Тайните на СПА центровете - Заповядайте при нас!
 Тайните на СПА центровете  3
Тайните на СПА центровете - Подарете си незабравимо изживяване!

Внимателно подбраните елементи от интериора

Всеки елемент от интериора на СПА центровете е внимателно подбран, така че да благоприятства почивката и релаксацията на клиента. От спокойните и приятни цветове на стените през зеленината и цветята, разположени наоколо, до свещите и изящните декорации. Разбира се, различните СПА центрове изпробват разнообразни дизайни и стилове на своите помещения, но крайната цел е само една – релаксация и пак релаксация.

Възможностите за контакт с останалите гости

Източник на пълноценен отдих за някои хора е уединението, но други държат да имат контакт с околните. Именно поради тази причина във всички СПА центрове са направени и общи помещения. Помещения, в които бихте могли да се насладите на хубави моменти с приятелите, както и да се запознаете с нови и интересни хора. 

Aquahouse Thermal & Beach е модерен термален комплекс, разположен на самия бряг на морето в курорта Св. Св. Константин и Елена. Ние ще ви предложим стилна и същевременно уютна атмосфера, позволяваща ви да се отпуснете и да забравите за всички свои грижи и проблеми. Медикъл центърът ни пък предлага широка гама от процедури, измежду които можете да избирате – релаксиращи масажи и вани, вълшебни СПА терапии, както и специални програми за здраве и красота. Елате в Aquahouse Thermal & Beach и се отдайте на пълноценната почивка и релаксация, за която сте мечтали!

 

Подредбата на стаите за процедури
Слабата осветеност
Подходящите аромати
Внимателно подбраните елементи от интериора
Възможностите за контакт с останалите гости