За първи път на СПА процедури – какво трябва да знаете?

Ако ви предстои за първи път да се подложите на СПА процедури, пред вас вероятно стоят немалко въпроси и дори притеснения. Колко време преди самите СПА процедури трябва да пристигнете на място? С или без бельо трябва да сте под халата? Разрешено ли е да говорите с терапевта в рамките на извършането на самите СПА процедури? В следващите редове ще се постараем да ви отговорим максимално ясно и точно на тези питания.

Необходимо ли е предварителното запазване на места?

Да, необходимо е. Особено ако сте се насочили към популярни курорти, където местата се заемат доста бързо. Най-добре ще бъде още при резервиране на стаите в хотела, да си запазите места и за желаните от вас СПА процедури.

Каква информация е нужно да дадете за себе си?

Най-важно е да информирате екипа на балнеокомплекса за наличие на определени придружаващи заболявания – високо кръвно, алергии, разширени вени и т.н. Подобни фактори задължително трябва да бъдат взети предвид при провеждане на заявеното балнеолечение.

Колко време преди самите процедури трябва да сте на линия?

По принцип се препоръчва да пристигнете на място от 10 до 15 минути преди началото на съответните СПА процедури. При някои СПА процедури се изисква попълването на медицински въпросник. А и ви трябва време, за да се преоблечете, както и да се потопите в атмосферата на балнеокомплекса.

С или без бельо под халата?

Изборът е изцяло ваш. Повечето посетители на СПА центровете са само по халат, но бихте могли под него да си сложите и бельо, ако ще се чувствате по-комфортно. Обикновено комплексите, в които се извършват съответните СПА процедури, предлагат и еднократно бельо за улеснение на своите гости. 

 За първи път на СПА процедури  1
За първи път на СПА процедури - оферти
 За първи път на СПА процедури  2
За първи път на СПА процедури - Заповядайте при нас!
 За първи път на СПА процедури  3
За първи път на СПА процедури - Подарете си незабравимо изживяване!

Разрешено ли е да говорите с терапевта в рамките на процедурите?

Естествено, че да. Имате възможност както да говорите през цялото време, така и да запазите пълна тишина – всичко зависи от това при кой вариант бихте се чувствали по-приятно и спокойно. В случай, че даден звук, светлина или температура ви пречи, спокойно можете да сигнализирате. Не се притеснявайте да прекъснете терапевта, ако почувствате дискомфорт или просто искате да спре масажа или терапията за момент. Няма нищо срамно и да заспите на масажната маса – все пак целта на съответните СПА процедури е пълноценен релакс, нали?

Aquahouse Thermal & Beach е термален комплекс, разположен на самия морски бряг в курорта Св. Св. Константин и Елена. Ние сме в състояние да ви предложим 14 открити и закрити басейна с минерална вода, както и Медикъл център, в който се извършват богата гама от отпускащи и благотворни СПА процедури. В комплекса са налице и редица екстри за вашия комфорт, като например ресторант с балансирано и здравословно меню, козметичен център, работещ с продукти от най-високо качество, и отлично оборудвана фитнес зала. Елате в Aquahouse Thermal & Beach и се насладете на едно вълнуващо и незабравимо СПА преживяване!

 

Необходимо ли е предварителното запазване на места?
Каква информация е нужно да дадете за себе си?
Колко време преди самите процедури трябва да сте на линия?
С или без бельо под халата?
Разрешено ли е да говорите с терапевта в рамките на процедурите?